Stimati colegi,

Incepand cu data de 25 mai 2018 intra in vigoare Regulamentul 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice si libera circulatie a acestor date (“GDPR”) si va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene.

Prin GDPR se creaza un cadru legislativ unitar si uniform pe teritoriul Uniunii Europene.

Societatea Visarta foloseste datele dumneavoastra cu caracter personal – nume, prenume, adresa e-mail, numar de telefon, strict in relatia cu institutiile statului , respectiv ANAF si/sau ORDA.

In situatia in care considearati ca nu mai sunteti de acord cu folosirea datelor dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne comunicati dezacordul dumneavoastra.

Adresa dumneavoastra de e-mail si/sau numarul dumneavoastra de telefon se afla in baza noastra de date fiind obtinute in mod direct ca urmare a unor corespondente anterioare ca membru al societatii noastre . Este responsabilitatea noastra sa avem grija de aceste date personale.

Va informam ca, daca pana la 25 mai 2018, nu primim de la dumneavoastra raspunsul de dezacord pentru utilizarea acestor date cu caracter personal – nume, prenume, adresa e-mail, numar de telefon, vom considera ca v-ati dat acordul.

Va multumim,

Consiliul Director